hypotheekadvies van Hypotheekcentrum.nl
Home > Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument

Het Hypotheekcentrum voor Academici en de verzekeringsbedrijfstak als geheel hechten aan een goede voorlichting aan haar cliënten. Daarnaast eist de Wet Financieel Toezicht (WFT) dat consumenten voorafgaand aan het tot stand komen van een overeenkomst een inzicht krijgen in de aard van onze dienstverlening.

Om u inzicht in ons bedrijf en onze dienstverlening te geven, hebben wij een dienstverleningsdocument (DVD) samengesteld. Hierin stellen wij ons bedrijf aan u voor en geven wij u een overzicht van de wijze waarop ons kantoor werkt en hoe wij uw belangen kunnen behartigen.

 Dienstverleningsdocument HypotheekvraagDienstverleningsdocument Risico's Afdekken

 

Hypotheekcentrum en Acadium Bastion, uw partner voor al uw financiële zaken

Ons bedrijf maakt onderdeel uit van Acadium Bastion, uw partner in onafhankelijk financieel advies, ontslaguitkeringen, lijfrente en andere financiele producten. Het bedrijf bestaat meer dan 40 jaar - deze jarenlange ervaring staat garant voor deskundigheid, goede kwaliteit en vertrouwd financieel advies. Hypotheekcentrum voor Academici en Acadium Bastion bieden u samen een compleet financieel advies. Interesse? Neem contact op met een van onze adviseurs.

Afspraak met hypotheekadviseur

Wat kunnen wij u meer bieden?

Hypotheekvormen
Hypotheekcentrum.nl - uw hypotheekadviseur
Hypotheekadvies