hypotheekadvies van Hypotheekcentrum.nl
Home > Over Hypotheekcentrum.nl > Paul Lücken

Paul Lücken - Financieel Planner

Paul_lucken

Paul Lücken privé

Met plezier en passie ben ik sinds 1994 financieel planner bij Acadium Bastion. Sinds 2000 op onze locatie te Amsterdam, de stad waar ik opgegroeid ben. In het WTC adviseren wij op niveau onze cliënten op het gebied van pensioenen, gouden handdrukken en inkomstenvoorzieningen. Dit tezamen met mijn collega’s van het Hypotheekcentrum voor Academici.

De volledige vrijheid van onze adviseurs voor wat betreft oplossingen voor cliënten (wij zijn een vrij bureau zonder links met banken of verzekeraars) en de objectieve aanpak van ons bureau hebben geresulteerd in een goede naamsbekendheid en een cliëntenkring om trots op te zijn.

Ik ben gecertificeerd financieel planner FFP. Dat heeft voor de cliënt vele voordelen. Men weet met een specialist te maken te hebben die jaarlijks gecontroleerd wordt op kennis en bijscholing en daarnaast is er een ethisch appel waar wij ons aan houden.

Ook ben ik Register Estate Planner (REP). Het gebeurt steeds vaker dat men werk maakt van het overhevelen van familiekapitaal naar kinderen en kleinkinderen. Daar zitten veel fiscale en juridische haken en ogen aan die wij duidelijk maken voor de cliënt.

Contact met Paul Lücken:

Hypotheekadvies op maat
Hypotheekcentrum.nl - uw hypotheekadviseur
Hypotheekadvies