hypotheekadvies van Hypotheekcentrum.nl
Home > Over Hypotheekcentrum.nl > Richard Jongerius

Richard Jongerius - hypotheekadviseur

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij het Hypotheekcentrum voor Academici. Al jarenlang heb ik het hier prima naar mijn zin. Het belangrijkste in mijn werk vind ik het adequaat en passend adviseren van klanten.

De basis voor een juist advies leg ik in het gesprek met de klanten op kantoor. Ik vind het cruciaal om de wensen en verlangens van de klanten goed te inventariseren. Het komt het advies zeer ten goede dat we bij ons Hypotheekcentrum voor Academici uit verschillende financiers kunnen kiezen.

De goede werksfeer is ook een belangrijke reden waarom ik het zo goed naar mijn zin heb bij het Hypotheekcentrum voor Academici. Ik ben zowel in de vestiging in Rotterdam als in de vestiging in Nijmegen werkzaam. In Rotterdam heb ik mijn woonplaats en in de omgeving van Nijmegen ben ik geboren en getogen.

Bij de verkiezing van beste hypotheekadviseur uitgaande van de Stichting Erkend Hypotheekadviseur ben ik twee keer in de Top drie geëindigd. Een grote eer.
Het mooiste van mijn werk vind ik het contact met de klanten en het zo adviseren als het best bij hun specifieke situatie past.


Afspraak met hypotheekadviseur

Contact met Richard Jongerius:

Hypotheekadvies op maat
Hypotheekcentrum.nl - uw hypotheekadviseur
Hypotheekadvies