hypotheekadvies van Hypotheekcentrum.nl

Ron Visser - hypotheekadviseur

Ron_visser

Ron Visser privé

"Ervoor zorgen dat de hypotheek staat als een huis"

Sinds 2007 ben ik werkzaam als hypotheekadviseur bij Het Hypotheekcentrum. Wij begeleiden de koper vanaf de 1e stap, het oriënteren op de woningmarkt, tot de uiteindelijke eigendomsoverdracht van de woning. Alle werkzaamheden vanaf de adviesfase tot de administratieve afhandeling worden nagenoeg geheel in eigen beheer uitgevoerd. Wat mij direct opviel is de uitstekende samenwerking tussen het adviesteam en relatiebeheer. Uiteindelijk hebben wij met z'n allen een doel: het optimaal bedienen van onze cliënten.

Voordat ik bij Het Hypotheekcentrum begon heb ik verschillende functies bekleed in het bankwezen. Ik ben begonnen met het verstrekken van particuliere leningen (toen nog vooral bekend onder de term huurkoop), vervolgens een leidinggevende functie op een kredietafdeling en daarna actief geweest als zakelijk accountmanager op diverse kantoren in Rotterdam e.o. Met mijn zakelijke achtergrond kan ik prima overweg met hypotheekaanvragen van zelfstandige ondernemers. Ook heb ik veel ervaring opgedaan met specifieke beroepsgroepen, zoals bijv. vrije beroepers, medici.

In mijn werk heb ik met een grote verscheidenheid aan mensen, situaties en gebeurtenissen te maken. Dit vergt inpassingsvermogen, flexibiliteit, kennis en een overview op de specifieke situatie. Mijn ruime en brede ervaring in de financiële dienstverlening komt hierbij goed van pas.

Ik vind het mijn taak om met een duidelijke uitleg in heldere taal de complexiteit rondom hypotheekverstrekking begrijpelijk te maken. Uiteindelijk ben ik een belangrijke raadgever in uw beslissingsproces.

Ik nodig u graag uit voor een afspraak!


Afspraak met hypotheekadviseur

Contact met Ron Visser:

Hypotheekadvies op maat
Hypotheekcentrum.nl - uw hypotheekadviseur
Hypotheekadvies