hypotheekadvies van Hypotheekcentrum.nl
Home > Over Hypotheekcentrum.nl > William Rikkers

William Rikkers - hypotheekadviseur

William_rikkers

William Rikkers privé

Een passende financiering arrangeren om wonen tot een genot te maken.

Na vele jaren bij banken te hebben gewerkt ben ik in 1996 overgestapt naar het Hypotheekcentrum voor Academici. Hier kom ik het best tot mijn recht: Alles is gericht op het adviseren van cliënten die een woning willen gaan kopen of net gekocht hebben. Dat kan hun eerste appartement zijn of het huis voor de wat langere termijn waar de kinderen hun middelbare schooltijd gaan doormaken.

Ik probeer mij altijd goed voor te bereiden en wil dan ook veel informatie verkrijgen van mijn cliënten. Niet alleen of de rente kort of lang vast gezet moet worden, maar ook wat bijvoorbeeld hun doelstellingen zijn en toekomstperspectief. Samen met de klant oplossingen bespreken, maatwerk, dat is het mooie van het vak. En gelukkig zijn al die cliënten weer verschillend, dat maakt het extra boeiend.

Bij het Hypotheekcentrum proberen we de continuïteit in de relatie tussen adviseur en klant voor meerdere jaren te behouden, en daar slagen we al jaren in. Het is leuk om te horen, “Oh, u zit hier nog steeds”. Niet die vluchtigheid maar de lange termijn. Een huis is nou eenmaal geen reep chocola.

Neemt u contact met mij op, ik maak graag tijd voor een afspraak.


Afspraak met hypotheekadviseur

Contact met William Rikkers:

Hypotheekadvies op maat
Hypotheekcentrum.nl - uw hypotheekadviseur
Hypotheekadvies