hypotheekadvies van Hypotheekcentrum.nl
Home > Schadeverzekeringen > Woonverzekering

Woonverzekering

Woonverzekering via Acadium Bastion? Natuurlijk! Naast al uw financiële zaken kunt u ook uw woonverzekering afsluiten bij ons.

Wat is het verschil tussen een inboedelverzekering en een opstalverzekering?

Onder de opstalverzekering hoort alles wat niet verhuisbaar is, dus bijvoorbeeld de keuken. Alles wat met kan verhuizen, bijvoorbeeld de bank of de gordijnen, hoort bij de inboedel en wordt verzekerd via de inboedelverzekering.

Is een woonverzekering verplicht?

Wanneer u een woning koopt is het wettelijk gezien niet verplicht om een opstalverzekering af te sluiten. Het kan wel gebeuren dat wanneer u een hypotheek afsluit dat de bank u wel kan verplichten om een opstalverzekering af te sluiten. De bank wil het geleend geld terug als het huis bijvoorbeeld zou afbranden. Een woonverzekering is dus niet verplicht maar het is wel verstandig om deze verzekering af te sluiten. Het gaat uiteindelijk toch over uw huis waar u zich thuis voelt. U vindt het ook fijn dat uw huis en uw inrichting goed zijn verzekerd.

Gratis schadescan?

Acadium Bastion bestaat langer dan 40 jaar!
ACTIE: Laat een gratis schadescan uitvoeren door onze schade-experts! Onze schade-experts beoordelen uw schadeverzekeringen of deze (nog) voldoen aan de huidige situatie.

Wenst u meer informatie over woonverzekering?

Vraag meer informatie aan

Wordt dit uw adviseur?

Hypotheekvormen

Wat kunnen wij u meer bieden?

Hypotheekvormen
Hypotheekcentrum.nl - uw hypotheekadviseur
Hypotheekadvies